Модната Бибилия отново покани Риана за лице на своя корица, издигайки на пиедестал късата й коса, перверзното излъчване и усета към модата.

Певицата постоянно демонстрира колко удобно се чувства в собствената си кожа, без да се интересува какво мисли светът.

В интервюто си за ноемврийския брой на Vogue Риана говори откровено за две от най-„наболелите” в последно време теми около личната ѝ персона – взаимоотношенията ѝ с Крис Браун и пристрастеността към марихуаната.



Преди време, по време на музикалния фестивал Coachela, звездата беше снимана как завива цигара с трева върху главата на бодигарда си. Този инцидент, който бе последван от още няколко подобни, хвърли в съмнения почитателите ѝ, които започнаха да подозират, че любимката им взима и други наркотици.

„Всички знаеха какво беше това. Знаеха, че е марихуана. Беше им напълно ясно. Не взимам кокаин. Не обичам да бъда асоциирана с неверни неща”, подчертава Риана в интервюто.



Статусът й на популярна личност от години е оковал живота ѝ и я заставя да живее по график: „Никога не съм знаела кой ден от седмицата сме. Никога, никога.” Този факт оправдава и невъзможността ѝ да завърже сериозни взаимоотношения с мъж, който не би понесъл постоянната заетост, която хипер успешната ѝ кариера изисква.

„Не съм излизала на срещата цяла вечност. От около две години. Не съм ходила на кино, на вечери. А бих искала да ме поканят на среща. Как мислите? Аз съм жена. Млада жена и обичам да се забавлявам. Сериозно, всичко, което искам е мъж да ме изведе навън, да ме накара да се смея за около час и после да ме прибере обратно. Той дори не трябва да се качва у нас. Всичко, което искам е разговор.”

Защо тогава една от най-красивите и влиятелни жени на съвремието ни е постоянно сама?



„Никой не ме иска. Повярвайте ми. Чакам мъжа, който ще може да се справи с мен.”

За Крис Браун: „Съществува някакво погрешно обсебващо схващане за лошия развой на взаимоотношенията ни. Хората не са видели прогреса в приятелството ни, защото те всъщност не виждат нищо... Феновете сякаш не са готови да ни видят заедно. Не и сега.”