Една красавица с порцелановобяла кожа и екзотични източни черти позира в движение пред обективите... Тя има вид на холивудска звезда от 50-те години на миналия век. Е, познахте ли я?

Часове по-късно 33-годишната бива засечена, но с различен тоалет, не по-малко бляскав и уникален, състоящ се от огромно кожено манто, голям и мек шал на каре, наметнат през едното рамо, червено червило и обувки на ултра висок ток.

Надяваме се да сте я познали вече!

Става въпрос за талантливата, красива и омагьосшаща Уляна Сергеенко.

Нека ви представим списък с няколко неща, които не са толкова известни за „моделиера, диктуващ модата в Русия“ Сергеенко, според списание Glamour:

1 Уляна е бивш модел. На крехката възраст от 15 години тя бива открита от моден агент, работещ за агенция Modus Vivendis в Санкт Петербург, където е живяла с родителите си.

Консервативните й родители били обаче твърдо против дъщеря им да замине на тези години в Париж, сама и без опит, затова и не я пуснали.

Кой знае дали ако родителите й бяха разрешили да замине, днес щяхме да се радваме на нея и нейното творчество по този начин?

2 В училище Уляна е била нашумялото „it” момиче, което всички боготворят. Тя винаги е намирала уникален и творчески подход да разнообрази училищната си униформа, носейки например рокля върху панталони, предизвиквайки по този начин коментари от своите съученици за смелостта си.

3 Красивата рускиня никога не се излага на слънце, не обича да се пече на плажа и не се подлага на никакви диети (което е трудно за вярване...).

В нейното ежедневно меню задължително са включени прясно изнеден сок от целина и млечни продукти.

4 Докато Уляна спечели наградата за цялостна визия „The Look” на Style.com за 2013-а, дъщеря й Василиса спокойно би могла да грабне първото място в категорията „Най-стилно момиченце“.

* Василиса

Благодарение на естествената си невинна красота, тя бива наричана Kakulya, което означава „като Уля“.

5 Лейди Гага е голям фен на Уляна и нейните красиви дрехи. Ексцентричната певица бе засечена в три нейни тоалета от котюр колекцията на младата дизайнерка. В интервю за модно списание красавицата със сини очи призна, че звездите не си купуват и не плащат за дрехите, изпратени им от дизайнери, те само ги носят, след което ги връщат обратно.

Спокойно можем да кажем за Уляна, , че се е родила нова руска царица, коментират блогъри, любители на еклектичния й моден стил.

Четете още: Новата мания на Лейди Гага се нарича Уляна

Четете още: В гардероба на... Лейди Гага

Вижте котюр ревюто на дизайнерката за сезон есен-зима 2013: