Да, признаваме си, че имам мнооооого слабости, една от които е колекционирането на лакове за нокти. Добре де, не само ги колекционираме... доста често влизат в употреба. Веднъж или два пъти седмично поне ръцете ни придобиват друг облик, благодарение на изболието от цветове, които красят пръстите ни.

Някои от нас си падат по телесните и розови нюанси, други по класическо черните и винени цветове, останалите – по ярко зелена, лилава и синя боя.

В търсене на най-новите тенденции за пролетта попаднахме на страхотна статия на блогърката Силвия от Bartabacmode, която реши да събере всички нейни интересни идеи за маникюр в една статия.

Няма цвят, който чаровната Силвия да не обича, доказателство за това са снимките, които ще видите по-долу.

Това ни навежда на мисълта, че независимо на кой нюанс се спрем, винаги ще сме актуални. Крайно време е да внесем малко свежест в нашето ежедневие и да потопим ноктите си в зелено, розово, светло жълто, златисто, сиво...

Напоследък основното послание на модата към нас жените е „експериментирайте!“ Поради тази причина ви приканваме да се вдъхновите от следните фотоси:

снимки: Bartabac Mode