Мел Би настоява за организирането на турне по повод годишнината на Спайс Гърлс, с което да отбележат две десетилетия от създаването на бандата през 1994г.

38-годишната певица иска да събере бившите си колежки за новия проект "Спайс 20".

Момичешката група, съставена от Гери Халиуейл, Ема Бънтън, Виктория Бекъм, Мел Би и Мел Си, се събра за участието си на Церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон миналото лято.

Четете още: Спайски Олимпийки

Виктория, обаче, е категорична, че няма да се занимава с изпълнения на живо, защото иска да се фокусира над модната си линия.

"Виктория вижда 2014г. като година, през която да се концентрира над модната си марка, а не върху музиката. Много й хареса участието на Олимпиадата и факта, че са се събрали отново, но това беше специален повод. Мел Би работи по проекта Спайс 20 и смята, че това е огромна възможност да ги събере", казва източник на Ню Йорк Дейли Нюз.

Четете още: Виктория Бекъм е жена на годината

Виктория няма да има нито времето, нито желанието за работа по участие на живо. Мел винаги настоява за проекти на Спайс. Завръщане на Спайс Гърлс би означавало милиони в банковата й сметка, издава източникът.

Виктория не е отхвърлила съвсем проекта за документален филм за това как са изгрели заедно с другите спайски като звезди на световната сцена.

Четете още: Мел Би си върна атлетичната фигура

Спайските на живо - преди...

... и сега

Източник: БГНЕС