Мюзикълът с песни на Spice Girls, озаглавен "Viva Forever", най-накрая дебютира на лондонската сцена.

Всички дами от популярната през 90-те "гърл банда” преминаха по червения килим на премиерата на представлението в театър "Пикадили”.

Петте дами се събраха отново заедно, макар през по-голямата част от времето да бяха разделени на два фронта - Вектория Бекъм и всички останали.

В типичния си дръпнат стил Пош предпочете да се появи на килима в компанията на семейството си, да се снима с фенове, да раздава фотографи и накрая да се качи за малко на сцената на театъра, където все пак да отчете съпричастност към събитието.

Г-жа Бекъм сякаш постоянно намекваше, че вече не е част от Великолепната Петорка. Докато всяка от певиците отправяше специални благодарности към екипа, създал мюзикъла, неговите продуценти и бившите си колежки от групата, Виктория бе някак сдържана:

„Искам да благодаря на Джуди Краймър. Благодаря и на семейството ми, че е тук. Обичам всички ви.”

Останалите спайски - Ема, Гери, Мел Би и Мел Си останаха да купонясват докрай, докато Виктория набързо напусна мероприятието.



Мюзикълът разказва за живота на четири приятелки, чиято връзка е подложена на изпитание, когато се записват за участие в телевизионно предаване за таланти.

В шоуто са включени много от най-големите хитове на Spice Girls, сред които "Wannabe" и "Spice Up Your Life".

Сценарият е дело на Дженифър Саундърс. Продуцент на мюзикъла е Джуди Креймър, която е продуцирала сценичната и екранна адаптации на мюзикъла "Mamma Mia!”.