Фолк певицата Преслава се сдоби с малък дребосък. Изпълнителката получи приятна изненада от гаджето си Жоро Бирмата и не можа да се сдържи да не се похвали с нея.

На страницата си в социалната мрежа фолк звездата пусна снимки с малкото кученце, което вече е член на семейството й. И което на шега нарича „моето бебе“.

„Целувки от нас“, написа под снимката певицата. На фотоса тя е гушнала малкия дребосък, с който позират пред обектива. И разтопи окончателно феновете си.

Четете още: Преслава: Гаджето ме командори!

Докато почитателите на певицата изпадаха в умиление и коментираха, че фолк звездната е прекрасна така, други се шегуваха, че вече й е време да стане майка. „Тренираш вече“, майтапят се фенове на Преслава.

Малкият Жожко бе представен официално в предаването на Слави Трифонов. Певицата си призна, че кученцето е новата й голяма любов и тя направо го обожава.

На страницата си в социалната мрежа Преслава написа следното: „Въпреки че пазя ревностно личния си живот и нещата около него, по молба на Слави и екипа на шоуто реших да покажа моята нова любов - малкия Жожо. Скоро ще ви споделя и негови снимки.“

Четете още: Вижте как се забавлява Преслава