Menswear Dog определено вече е любимият ни моден блог.

В него основен герой и страхотният Боди. Той е тригодишен кучо, кръстен на героя на Патрик Суейзи във филма "Критична точка". Боди е порода Шиба ину. Това е древна порода кучета, чийто произход се проследява до Китай. Оттам е внесена в Япония, където добива голяма популярност. В превод от японски името на породата означава „малко куче“.

Зад идеята стоят графичният дизайнер Дейвид Фунг и приятелката му Йена Ким, която е моден дизайнер. Двамата предизвикаха истински бум блогаси, който пуснаха по-рано тази седмица.

Боди показва различни стилове и целта му е да създаде един вечен гардероб, неподвластен на времето. Той дори позира с плетена вратовръзка на Ralph Lauren.

За сега кучето носи дрехите на Дейвид, но двамата с приятелката му са отворени към нови идеи и биха искали да включат в блога си и нови дизайнери.

Двойката има Боди от малък и признава, че това не е първият път, в който двамата го обличат. Преди това той е носел основно пуловери по празниците.

"Като цяло му харесва вниманието, но от време навреме му писва. Това е и моментът, в който получаваш заслужена лапа в лицето" - споделя стопанката му.