Автор
Woman.bg

Евгени Минчев на бал с принцеса Беатрис в Лондон

Евгени Минчев имаше рядката възможност да се срещне с внучката на Кралица Елизабет Втора и дъщеря на принц Ендрю и Сара Фергюсън принцеса Беатрис.

Младата аристократка бе почетен гост на Poppy ball в Лондон, на който бе поканен като представител на България и Евгени Минчев. Бившият ватман имаше честта да бъде представен на принцесата и да размени няколко думи с нея, а след това да разпространи снимката си в социалната мрежа.

Poppy ball е един от най-престижните балове във Великобритания, на който се отдава почит на ветераните от двете войни и се събират средства за подпомагането на Английския легион. По време на тазгодишния бал бяха събрани над 50 000 паунда.

В рамките на своя престой в Лондон, Евгени Минчев бе гост на частно парти в английския парламент House of Lords , дадено за 25 души от лорд Астор ъф Хивър, един от най-влиятелните в политиката на Великобритания. Минчев бе и на специална вечеря с внучката на последния крал на Югославия Нейно Кралско Височество принцеса Катарина, която ще бъде специален гост на конкурса Бизнесдама на годината.

Лорд Евгени Минчев бе единственият поканен българин на споменатите събития, се казва в информация под снимките.

Четете още: Коя е най-добре облечената звезда на MTV Europe Music Awards