Най-добрата българска певица за 2012 г. – Рут Колева откри една нова музикална инициатива, която стартира този четвъртък в клуб „Тифани“.

Съвместно с БГ Радио те организират поредица от събития в подкрепа на българската музика - “Made in BG”. Всеки четвъртък в „Тифани“ ще звучи най-добрата българска музика. В клуба ще могат да бъдат чути на живо едни от най-актуалните имена на родната музикална сцена. “Made in BG” стартира успешно миналата вечер и това си пролича от настроението, с което Рут и нейните фенове се забавляваха. Те пяха и танцуваха заедно, припяваха в един глас текстовете на песните й като „Близо“, „Защо“, и най-новото й парче „Виждам те“. Но освен с тях, червенокосата певица впечатли присъстващите с блестящите си изпълнения на хитове на Adele, Rudimental, и класики като “Celebration” - Kool & The Gang, „I Need A Dollar“ на Aloe Blacc. Рут дотолкова омая присъстващите с нежния си глас, че те дори я извикаха на бис.

Четете още: Анна напусна къщата на Vip Brother

Събитието уважи и дъщерята на социоложката Мира Радева – Анна, която преди три дни напусна къщата на Вип Брадър. Тя бе в компанията на своя съпруг Джаред, с който заедно се забавляваха на изпълненията на своята колежка.

Посетителите на Тифани се насладиха на една приятна четвъртък вечер, с аромат на уиски и наргиле, гарнирана с хубава музика. А следващата седмица, специален гост на живо ще бъде хитмейкърът Бобо. С какво ще ни изненада той, предстои да разберем.

На нас пък ни направи впечатление, че напоследък Рут доста е сменила стила си на обличане - певицата е станала по-нежна и женствена, а актуалната й визия доста контрастира с татуировките, с които е покрито тялото й:

Четете още: Страхотна изненада от Рут Колева

Четете още: „Къртиците” купонясват заедно!

Четете още: Рут Колева и Любо официално са заедно