Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Гуен Стефани или Кортни Кардашиян?

Един тренч, две известни дами. Гласувайте по-долу за вашата фаворитка или чрез коментар. Много сме любопитни за коя от двете красавици ще гласувате и защо!

Независимо къде се появи Гуен Стефани феновете и фотографите са на първа линия да хванат най-добър кадър и най-детайлно да снимат стилната майка на две деца. Същото се отнася и за най-голямата от сестрите Кардашиян, Кортни Кардашиян, която бива преследвана от папараци 24 часа в денонощеието.

В края на септември миналата година половинката на Гавин Росдейл се появи с този страхотен тренч от есенната pre-fall колекция на „Kelly Wearstler“ в черно и бяло на излиза от хотела й в Лондон. Името, което носи този тренч е „Noir Cube Batik Trench“ и подхожда изцяло на визията на Гуен.



Платинено русата звезда изглеждаше както винаги страшно стилно и демонстрира визия, типично в нейн рок-шик стил. Наистина е трудно човек да успее да я имитира и да се опита да се облича като нея...

43-годишната звезда бе съчетала мантото с обувки във винено червено на Dr. Martens, черен клин и слънчеви очила.

Алено червени устни и коса, вързана на опашка допълваха цялостното й секси излъчване.

Месеци по-късно, да бъдем по-точни, преди два дни Кортни Кардашиян и нейното семейство кацнаха на летище Heathrow в Лондон.

Риалити звездата се бе спряла на същата дреха, която е стилна, удобна и универсална.

Кортни го бе комбинирала с любимите си ботуши на Chanel и слънчеви очила с модерната „котешка“ форма.

Издължена рамка, изтеглена встрани, с форма на котешки очи - тези очила напомнят за модата на 50-те и 60-те и със сигурност ще се сдобием с поне един такъв чифт това лято!