В една слънчева юнска утрин петгодишният Майкъл донася вкъщи странен предмет, намерен в близкото поточе. В желанието си да разберат какъв е произходът на находката, родителите на детето се свързват с млад учен от Денвърския музей на естествените науки. Оказва се, че са попаднали на една от най-важните реликви в човешката история, която отново може да промени света.

Но само малцина са успели да открият нейната истинска сила.

Написана в духа на „Проницателят“ и „Съкровищата на пътешественика“, „Изгубеният избор“ отново ни повежда по тънката линия, очертаваща границата между величието и падението, провала и успеха, страха и смелостта. Kара ни да мислим за нашите лични избори – направените и пропуснатите.

За автора:

Анди Андрюс е роден на 22 май 1959 г. в град Бирмингам, щата Алабама. Започва кариерата си като комедиен артист. Избран е за “комик на годината” с гласовете на повече от хиляда негови колеги за две последователни години. По-късно се отдава на писане.

Славата идва с една от първите му книги – The Travelers Gift (на български ще излезе под заглавие “Съкровищата на пътешественика”) става бестселър на Ню Йорк Таймс и е преведена на повече от двайсет езика. Интересен факт е, че е била отхвърлена от 51 издателства преди да бъде издадена. Анди си спомня със смях, че си мислел, “ако след 51 отказа се отчаям никога няма да успея”. Следващите му книги стават изключително популярни в цяла Америка и се превръщат в бестселъри по целия свят. Пресата го определя като “една от най-влиятелните личности на 21 век в Щатите”. Притежава изключителен ораторски талант и способност да мотивира хората. Говорил пред огромни аудитории по молба на четирима различни американски президенти и пред ръководния състав на най-големите американски корпорации. Води обикновен живот в Ориндж Бийч, Алабама със съпругата си, Поли, и двамата им синове. Разтоварва се като лови риба.

Книга: "Изгубеният избор"
Автор: Анди Андрюс
Издателство: Skyprint