Автор
Woman.bg

Моника: Обидно е дори да ме сравняват с Николета!

Манекенката Моника Валериева за първи път проговори за отношенията си с Валери Божинов. Спряганата за нова приятелка на футболиста моделка, твърдо отрече в слуховете да има нещо вярно.

„Валери и жена му ме употребиха“, твърди манекенката. И заяви, че е изключително обидена от отношението към себе си.

По думите на Моника тя и Валери никога не са имали връзка, нито тайни срещи в Италия. Моделката е категорична, че всички слухове за нея и Божинов са пуснати от съпругата му. Моника споделя, че не е вярвала, че Николета може да я поръчва, но се убедила лично, че плеймейтката плаща, за да унижават в медиите, пише списание “Story”.

Валериева е категорична, че не иска да я сравняват с Николета. И дори приема като обида да я смятат за двойничка на Лозанова. Манекенката заяви, че никога не е търсила Валери сама и че не е налитала на футболиста. Тя не коментира дали двамата са били заедно, въпреки че приятелката й Андреа намекна преди време за подобна вероятност.

Що се отнася до работата на Николета, Моника твърди, че никога не е искала да я измести. И смята, че е направо смешно да се твърди, че имат някаква прилика помежду си.

Четете още: Николета Лозанова в компанията на световноизвестни дизайнери

Четете още: Моника Валериева: Венета Райкова е злобна и си измисля