Автор
Woman.bg

Двойничката на Николета предизвика фурор в нета

Както е тръгнала, красавицата Моника Валериева съвсем скоро ще измести по хубост и стройно тяло футболната съпруга Николета Лозанова.

Валериева е една от двойничките й, която определено не е за изпускане. Горещата мадама пусна нова фотосесия и накара Николета да позеленее от завист, писа кliuki.net.

Перфектно изваяна фигура, тънка талия, сочни прелести- всичко това притежава дори и в повече младата Моника Валериева. Красавицата пусна нови снимки във Фейсбук и остави феновете и почитателите си без дъх. Малко български звезди могат да се похвалят с такова тяло като на Моника.

Четете още: Двойничката на Николета взриви мрежата

За разлика от Николета, Валериева е напълно натурална по снимките си и не използва Фотошоп, а няма и нужда. Това още повече накара интернет потребителите да полудеят по съблазнителните й форми.

Очевидно изкусителката Моника Валериева май ще се окаже по- красива и надарена от плеймейтката Николета Лозанова. Освен това Моника може да се похвали и с по- дълги и невероятни крака от на Лозанова. Ето че госпожа Божинова започва да губи лека полека славата си… Феновете й направо луднаха по красавицата Моника и съвсем я забравиха.

Как ли ще преглътне съпругата на Валери фурора, който предизвика съперничката й с тялото си!? Тепърва предстои да разберем!