Автор
Woman.bg

Как премина първият ден на участниците в стъклената къща на Big Brother?

Динамичен и емоционален бе първият ден на шестимата участници в Стъклената къща на Big Brother.

Тестове за физическа и психическа издръжливост, както и различни креативни задачи, са само част от предизвикателствата, пред които се изправят Надежда, Лилия, Лена, Радослав, Марио и Евгени. Всеки един от тях вече осъзна, че Стъклената къща му дава невероятната възможност да докаже, че заслужава да влезе в Истинската къща на VIP Brother заедно с едни от най-известните личности в България.

Четиримата Съквартиранти започват да се опознават и да свикват с факта, че живеят в напълно прозрачна къща и са пред непрестанните погледи на феновете и в обектива на камерите.

Първите 12 часа в Стъклената къща преминаха с много смях и малко сълзи. В опознавателната мисия, която Съквартирантите получиха, всеки от тях разбра интимни подробности от живота на останалите и това предизвика Евгени, Лилия и Надежда да си спомнят със сълзи за минали емоции. Градусът на настроението рязко се повиши, когато на участниците се наложи да разкажат за първите си интимни преживявания.

Четете още: VIP Brother се завръща наесен

Преди началото на стартовата мисия всеки от участниците получи прозрачна торбичка, която ще трябва да носи през цялото време на престоя си в Стъклената къщата. В торбичките шестимата ще трябва да събират жетони, получени след успешното изпълнение на всяка една мисия. Участникът, събрал най-много жетони на финала на проекта, ще получи специална. Радослав и Надежда са първите победители в мисия в Стъклената къща. Двамата успяха да издържат най-дълго неподвижно в специфична поза, която да напомня „счупен манекен”. Позите бяха „Балет”; „Плашило” и „Скиор”. В рамките на 30 минути участниците трябваше да не говорят и да не се движат. Първи отпаднаха Евгени и Марио. След тях силите не стигнаха на Лена и Лилия и така, победители в първата мисия станаха Надежда и Радослав.

Като награда всички участници получиха индивидуален пет минутен масаж от професионален масажист.