Финалистите в последния сезон на риалити шоуто VIP Brother са точно петима – Къци, Фънки, Багата, Никол и Орлин.

Кой от тях обаче е най-достоен да спечели победата и да грабне голямата награда?

Ето какви са качествата на петимата претенденти и защо трябва да победи всеки един от тях:

Багата е роден шампион. Неговите победи на ринга прославиха България по целия свят. Той накара цялата държава да ликува, след като победи непобедимия боец Емелианенко в двубой на световното първенство по бойно самбо в категорията над 100 кг и стана шампион.

Благой Иванов победи и битката си със смъртта – цели два месеца той бе в кома и животът му вися на косъм, но за щастие, се възстанови.



Къци Вапцаров е ексцентрикът на Къщата. Той превъплъщава различните от масата хора. Голяма част от съквартирантите не го обичат точно поради неговите странности. Ако Къци победи то той ще бъде пример затова, че България не се прехласва само по популизма и по силите на деня. Къци е жертвата, която заслужава възмездие.



Орлин Павлов определено е най-възпитания и дипломатичен съквартирант. Класирането му на финала показва, че и интелигентите и добронамерени хора имат място в сърцето на публиката. Плюс това, на него винаги му е вървяло – вече е печелил друг риалити формат – Dancing with the stars – той е любимото момче на народа.



Никол е всичко онова, което превъплъщава истинската дама – нежна красавица, изключително премерена в комуникацията си с останалите, добронамерена и възпитана. Единственият й недостатък е това, че може би се влияе от чуждото мнение повече отколкото трябва, но младостта й го оправдава. Нейната победа ще е победа на изисканата красота над пошлотата и кича.



Фънки... както сам каза вчера, ще изхарчи парите по възможно най-добрия начин, пише inews.bg



Кой от вас трябва да спечели VIP Brother 2012?