Автор
Woman.bg

Татуировка може да провали Нанси за Мис Свят

Едва няколко дена след финала на Мис България 2013 избухна първият скандал с победителката Нанси.

Говори се, че хубавицата е на път да се сбогува с представянето си на "Мис Свят". Бдителни фенове на световния формат алармират, че девойката от село Юнаците няма да бъде допусната до финала в Индонезия. Като причина потребителите изтъкват, че на световния конкурс не се допускат момичета с татуировки.

В Мис България паднаха ограниченията, но за Мис Свят те все още съществуват. И липсата на татуси е едно от тях, коментират запознати.

Нанси има татуировка на цвете в горната част на гърба си. Това означава, че най-вероятно на финала в Индонезия страната ни ще бъде представяна от първата подгласничка на Нанси – пловдивчанката Джулия. 17-годишната красавица покрива всички изисквания на световния формат, а много от зрителите дори смятат, че тя е по-добрият избор от блондинката.

Четете още: ''Мис България'': Пенка стана Мис Дворец

Не само заради татуировката русокоската не отговаря на изискванията на световния формат. Според тях участничките в конкурса трябва да са по-високи от 1,70. Нанси е висока точно 1,70 (ако, разбира се, може да се вярва на информацията, предоставена от родните организатори на шоуто). Не е ясно дали нисичкият (според изискванията на Мис Свят) ръст няма да спъне нашето момиче и тя все пак да не бъде допусната до финала, за сметка на първата си подгласничка Джулия, която притежава необходимата височина.

Към момента от родния формат отказват коментар, пише kliuki.net. Прави впечатление обаче, че на сайта на Мис Свят 2013 на представянията на всяка една от претендентките, единствено на страницата на Нанси липсват данните за височината й. Изглежда, че организаторите на Мис България 2013 се опитват да поправят грешката си и се мъчат всячески да скрият истинския ръст на блондинката, коментират потребителите. Дали обаче номерът им ще мине, предстои да разберем.