Гимнастичката Вили е първата принцеса, която напусна приказния Дворец на „Мис България 2013” и пое обратно към дома като обикновено момиче.

Блондинката, която стана център на скандалите в най-красивото шоу в продължение на две седмици, събра най-голям отрицателен зрителски вот – 57% и трябваше да си тръгне. Тя не успя да се пребори за одобрението на зрителите сред конкуренцията на Звезделина, Емел и Мелиса, но напусна шоуто с гордост, декларирайки, че не съжалява за нищо.

Четирите момичета, които се бореха за оставане в Двореца традиционно получиха индивидуални задачи. Звезделина трябваше да се превъплъти в спортен репортер и да вземе отзиви след мача „Левски” – „Локомотив” (Пловдив). Пищната брюнетка първоначално изпита доста трудности с лаконичните спортисти, но за голям късмет на варненката Мартин Камбуров от „Локомотив” се спря пред микрофона й, след като се оказа че са стари приятели.

Четете още: Общо гадже скара две от претендентките за ''Мис България''

Емел имаше за задача да води новинарска емисия, Мелиса стана момиче на времето, а изгонената Вили имаше трудната задача да се справи като политически репортер с отразяване на контра протеста в подкрепа на кабинета „Орешарски”. Тя дори успя да се скара с пенсионер, който й заяви че е твърде зелена и неподготвена за репортер.

Четете още: Митко Пайнера: Ще съдя Пенка от "Мис България"!

Освен елиминациите, лайф епизодът на „Мис България 2013” във вторник показа и, може би най-грандиозния скандал до момента в Двореца – този между Боряна и Звезделина. Красавиците си размениха остри реплики, критики и дори вулгарни обиди в очите и зад гърбовете.

Звездалина и Боряна

Звезделина заяви на Боряна: „Боре, мислех те за по-интелигентно момиче, а ти си като контингента. Елементарна си и падаш ниско”. Боряна не й остана длъжна и отвърна: „Поне не спя с хората, за да ми слагат силикони”. След излизането на Звезди от банята опонентката и допълни, че смята варненката за платено момиче, а по-късно сподели с останалите, че я е провокирала и е искала Звезделина да я удари. Откъде обаче тръгна всичко и дали няма да се разхвърчат екстеншъни, зрителите на TV7 могат да видят в епизода на шоуто тази вечер от 23 часа, веднага след мача Лудогорец (Разград) – Партизан (Белград).

Водещият Кирил Ефремов ще отведе зрителите на едно горещо парти с момичетата, които направиха първото си задължително групово седмично излизане извън Двореца и отидоха на басейн. Ще покаже и какво се случва късно вечер в будоара на принцесите, забавния бой с възглавници между по-младите претендентки и критиките от по-старите.

След повече от две седмици затворени зад стените на Двореца всички момичета изпитват все по-осезателно липсата на мъжко присъствие. А това, в комбинация с четири красавици в едно легло може да нажежи атмосферата до червено с феромони.