След като се подложи на строга диета, Лейди Гага не спира се фръцка с „новото“ си тяло.

В последно време изпълнителката беше напълняла доста и това правеше силно впечатление на феновете й модни критици.

Все пак Гага обожава да провокира и да се показва в предизвикателни и разголени тоалети, разкриващи почти и дори в последно време всички части от тялото й.

Нека ви припомним клипчето, в което Гага остана само по парфюм за новия проект на една от най-емблематичните фигури в съвременното изкуство-Марина Абрамович.



И след като във видеото певицата се разхожда чисто гола, не ни учуди най-новата й визия, с която се появи тя в неделя вечер:



Вече свикнахме да виждаме екстравагантната звезда по сутиен, но този път тя ни показа и задните си части, които наистина изглеждат много стегнати.

Гага бе заложила на силно прилепнал по тялото прозрачен гащеризон с бляскави камъчета по него, чиято роля определно не беше да прикрие тялото й.

Ясно се виждаха черната прашка и черният дантелен сутиен.



Гага може да се харесва с този стайлинг, но изглежда той не допада на гаджето й Тейлър Кини

Звездата напоследък се придържа към естествена визия – малко грим, небрежна прическа и слънчеви очила за по-мистериозен имидж. Разбира се, тя отново се беше качила на обувки с ултра високи токове.



Един ден по-рано Гага се бе насочила към известен гей бар в западен Холивуд, отново по сутиен и разкъсани панталонки, за да чуе с гостите в клуба за първи път новото си парче. След 10 минутен престой в заведението тя си тръгнала. Чудим се дали разголената й визия не е била по-интересна отколкото новата й песен?

Четете още: Лейди Гага без грим

Четете още: Лейди Гага се преоблича по 12 пъти на ден!