Отново попаднахме на нея - най-нашумялата изпълнителна в последно време - Рита Ора. Дали е повече коментирана заради облеклото си или заради музиката, която прави, изглежда няма значение за нея, тъй като тя се наслаждава еднакво на модните и музикалните си изяви.

В петък вечерта певицата изригна точно в 2 часа сутринта на фестивала "Global Gathering" в Стратфорд, Англия.

За своето участие Рита се бе спряла на искрящ розов тоалет, който се състоеше от топ с качулка и прилепнали панталони с черни ивици отстрани.

Ярките цветове са много актуални през горещите месеци, особено за сцена! Спортни обувки и интересна прическа с множество кокчета бяха идеален завършек на цялостната визия на звездата.

Допада ли ви поредната екстравагантна визия на Рита?

Последната новина около изпълнителката е, че тя иска да запише песен с Джъстин Тимбърлейк.

Според слуховете, по време на последния "Wireless" фестивал в Лондон, изпълнителката на "RIP" е разговаряла със съпругата на Тимбърлейк - брюнетката Джесика Бийл, за възможността в бъдеще да направят нещо заедно с Джъстин.

Неназован източник е съобщил за вестник The Sun, че Бийл е разказала на изпълнителя на "Mirrors" за разговора си с Ора и нямало да бъде изненада, ако двамата скоро започнат съвместен проект. Нека видим...

Рита Ора е част от звукозаписната компания на рапъра Джей Зи, с когото Тимбърлейк има близки приятелки отношения.

Четете още: Познай марката: Обувките на Рита Ора