Дами и господа, самото очарование е пред вас!

Малкият Флин, син на една от най-харесваните и симпатични звездни двойки, посрещна майка си на входа на офиса ѝ в Сидни с целувка.

Развълнуван от срещата си с мама и незабелязващ папараците, обградили входа на сградата, Флин показа сладката си обич към Миранда след известно чакане в колата, с която бодигардът на модела го докара.

Флин Блум се превърна в големия любимец сред децата на популярните личност в Холивуд, оставяйки в сянката на малкото си сладурско величие деца като Шайло Джоли-Пит, Сури Круз и Харпър Севън Бекъм.

И като си говорим за семейството на Миранда Кер няма как да не отбележим вчерашното козметично събитие, което тя организира в родната си Австралия.

В чест на добре позната вече марка органична козметика KORA Organics, която моделът пусна преди няколко години, Миранда и екипът ѝ организират събития, едновременно промотиращи продуктите от линията, както и правейки приятни комплименти на клиентки и почитателки на Миранда с козметични подаръци и възможност за директно тестване на разкошната серия козметика.

Преди началото на събитието, провело се в Сидни, моделът публикува снимка в своя профил в Instagram, на които позира грациозно с тубичка крем за лице.

Малко по-късно изказа благодарност в текст и снимки към модната марка Zimmermann, с чиято рокля бе облечена, към кетъринг фирмата, доставила чай, прясно изцедени сокове и мъфини, както и към декораторите, украсили градината ѝ за срещата с журналисти и фенове.

Естествената хубост на 30-годишната Кер винаги ни е пленявала. А вас?