Миранда Кер обикновено излиза извън дома си възкачена на висок ток и подчертала красивата си фигура с елегантни тоалети.

Но дойде ли време за разходка със сина ѝ супермоделът събува дори ниските сандали и тръгва боса по тревата.

Сладкият тандем – мама Миранда и 2-годишният Флин – бяха заснети от папараци по време на следобеден излет в Колдуатър парк, Бевърли Хилс.

По време на играта в парка 29-годишният Ангел на Victoria's Secret бе облечена в прост аутфит от дънки и полупрозрачна блуза в бохо стил.

Компания на тази визия правеха атрактивни очила с форма „котешки око“ и бляскава рамка.

Флин от своя страна бе облечен много симпатично – кожен каскет, раирана блузка и тъмносин панталон, а на вратлето завързана бандана.

Колко е пораснал само!

Флин е известен като най-усмихнатото звездно детенце. Майка му твърди, че това се дължи на няколко неща – ведър характер, даден от природата, спокойната бременност, йогата, грижата за позитивната ѝ нагласа към света, органичната и чиста храна и любовта, която цари в малкото им семейство.

Малкото копие на Орландо Блум се оказва и страхотен танцьор - „Той си клати малко дупенце, пляска с ръце и показва огромна усмивка на лицето си... Той обича да танцува, обича музиката и е толкова схватлив“, казва Миранда.

Една от любимите напитки на Миранда – зеленият „еликсир“, също бе заснет от обективите на папараците.

В блога на Kora Organics (личната ѝ марка органична козметика) е поместена и рецепта за домашно приготвен зелен шейк.

Необходимите продукти можете да добавяте на око. Например, 2 шепи спанак, 2 краставици (обелени), сокът на 1 лимон, сокът на 1 лайм, ½ ч.ч. свеж босилек.

Всички продукти се смилат в блендер и готово. Ако искате сокът да е по-сладък, добавете 1 ябълка или морков.