На 19.04.2013 се задва концерт на британската соул-фънк изпълнителка Alice Russell. Заедно с целия си лайв бенд певицата пристига в края на април по покана на Sofia Live Club. Бандата ще представи най-новите плодове на труда си.

Alice често е наричана "бялата дама с черния глас"... Мнозина я помнят от първото й участие в България преди няколко години. Сега британската соул и фънк дива идва с нов заряд от парчета и наред с любимите на всички песни, гостите на вечерта ще могат да чуят и новия материал от албума To Dust, който излиза точно днес – 25 февруари 2013 година.

Независимо дали е на голяма сцена с голямата си банда, с която кара хиляди да танцуват под дъжда (Montreal Jazz Festival), или забива в малък клуб, Alice Russell е певица заслужаваща внимание.

Сред нейните фенове са имена като като Gilles Peterson, David Byrne, Dennis Coffey, Massive Attack и Groove Armada. С времето Alice спечелва на своя страна и редица продуценти. Представя мощния си глас и мелодия за парчета на Mr Scruff, Quantic и Nostalgia 77, като последните двама се съюзяват, за да създадат кавър на Seven Nation Army, който разтърсва клубовете в продължение на години.

През 2012 излезе съвместното издание на Alice Russell и Quantic - Look Around The Corner. Фенове и критици срещнаха своя ентусиазъм и харесаха опияняващия сингъл. Смесването на соул и блус с обертонове на фолк и госпел, плюс суинг звученето на всепризнатите Combo Barbaro и Quantic те грабват за секунди. Албумът показва гъвкавостта и авантюристичността на Алис, както и нейните невероятни глас и талант за писане на песни.

Пригответе се за мощен лайв изпълнен с много емоция, истински заряд и яки ритми!

БИЛЕТИ: предварителна продажба в eventim 20 лева, на място в деня на събитието 30 лева.