Автор
Woman.bg

Николета провокира със супер фигура в басейн

Плеймейтката Николета Лозанова показа супер фигура в басейна. Красавицата разпали страстите в мрежата като си пусна снимки от плажа. На фотоса хубавицата се наслаждава на слънцето и водата. И не пропусна да се щракне за спомен.

Лозанова, която в момента е в Италия отново зарадва феновете си. Плеймейтката замина при половинката си Валери Божинов, след като приключи с ангажиментите в столицата. За съжаление престоят й при футболиста ще е твърде кратък, тъй като старта на новия телевизионен сезон наближава. И горещата брюнетка се кани отново да щурмува малкия екран.

Междувременно обаче Лозанова се е отдала на пълен релакс като не обръща внимание на слуховете по свой адрес. Моделката игнорира дори опитите на миските Вили и Звезделина да предизвикат скандал с нея и да си направят реклама.

В отговор на клюките Николета запази мълчание и демонстрира класа. Моделката остави неприятните изказвания по свой адрес без отговор и вместо това си пусна снимки от ваканцията си в Италия.

Четете още: Николета се обръсна!

Освен че демонстрира изключително тънка фигура, Николета опроверга и мълвата, че очаква бебе. Звездата от „Къртицата“ показа абсолютно плоско коремче като по този начин отхвърли слуховете, че отново ще става майка. пишат от kliuki.ws

Четете още: Двойничката на Николета предизвика фурор в нета