Галена се похвали в личния си профил, че се е захванала с ново амплоа и това е модата. Певицата вече има и своята първа колекция - G SPOT | GALENA for BEYOND.

"Изключително щастлива съм да ви представя един от последните си проекти, който за мен е поредната сбъдната мечта, а именно да имам собствена модна колекция! G SPOT | GALENA for BEYOND е резултатът от взаимното ми сътрудничество с BEYOND Sofia в лицето на Добромир Киряков и Борче Ристовски, които вече добре познавате. Вдъхновението за тази колекция е моят личен стил, всяка от роклите, които ще видите отразява и е изцяло подчинена на стила на Галена - елегантен, женствен, провокативен и дързък. Тъй като често получавам комплименти относно визията си, реших да предприема това начинание и да създам тази колекция, която да направи моя стил достъпен за всички млади момичета, които го харесват. Надявам се, че всяка от вас ще намери своя модел - роклята, за която винаги е мечтала"
, пише певицата в социалната мрежа.

Само преди няколко месеца колежката на Галена - Есил Дюран, се похвали, че се е захванала с мода и показа колекцията си.

Други дами от родния хайлайф, които станаха дизайнерки са фолкпевицата Вероника, която заряза пеенето, Галя от балет "Сатен", футболната съпруга Весела Тотева и манекенката Диляна Попова, припомнят колегите от lifestyle.bg