Автор
Woman.bg

Допада ли ви: Визията от новия клип на Алисия

В рамките на последния един месец Алисия успя да изненада феновете си с двоен проект.

Певицата засне два видеоклипа на две съвсем различни като настроение и стил песни, но последователни като история. Те са реализирани на една и съща снимачна площадка и в един и същи ден. „Исках да покажа как могат да бъдат предадени две противоположни емоции от един и същи човек. Защото хората не сме статични, в живота ни се случват всякакви неща, попадаме в най-разнообразни ситуации. В конкретните случаи в баладата „Познавам ли я” аз съм жертва на изневяра от страна на половинката ми. И в следващия „епизод” – на „Официално чужда” всъщност разбирам, че през цялото време съм била любовницата и че мъжът не на мен изневерява, а изневерява с мен. Историята е заплетена, но се радвам, че меломаните разбраха замисъла за препратката от единия клип към другия.”, коментира звездата на „Ара мюзик”.

Онзи ден се състоя премиерата на видеото към „Официално чужда”. Зад двойния проект стои един и същи екип. Композициите са на Иркенц Хюка и Revolt music, а текстовете – на самата Алисия. По нейна идея видеата са решени изцяло в бяло - един от любимите й цветове. Режисьор е Йордан Петков, за когото певицата споделя, че с него се чувства спокойна на снимачната площадка. Мъжката роля е поверена на тазгодишния носител на титлата „Мистър Студент” - Иван Минчев. Прическите са дело на Фифи от салон „Фетиш”, а гримът - на Аделина Цанева. Фотографът Константин Кръстев – Коко е направил специална фотосесия, като е запечатал всеки момент от работния процес.

В най-новия си клип Алисия сменя две визии, състоящи се от бял панталон тип "чарлстон" с висока талия и бяло бюстие и бяло елече.

Допада ли ви визията на певицата, очакваме да разберем от коментарите ви в края на материала.

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на Алисия

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на Алисия