Тази вечер ще се състои дългоочаквания концерт в България на една от най-големите съвременни поп звезди – Лейди Гага.

Вчера и онзи ден фенове на певицата се редиха с часове на опашка пред хотела й в София. За тяхна радост Гага излезе и раздаде скъпоценния си подпис на феновете си.

Тази вечер звездата ще се появи на сцената на зала „Арена Армеец“ около 20:30 ч. Концертът е част от световното ѝ турне "The Born This Way Ball".

Сцената ще бъде наистина внушителна - само подиумът ѝ е с размери 26 на 20 метра, като там ще бъде издигнат средновековният замък, в който ще се разиграе уникалното шоу и в чийто дизайн сериозно участие има самата певица.

Средновековният замък ще е висок 5 етажа, изграден от около 1000 поддържащи колони. Ще има платформи, балкони, стълби, като стените му по време на шоуто ще пулсират в ритъма на музиката. Този люлеещ ефект ще бъде постигнат със специална пяна, с която те ще бъдат облени.

Ето и малко повече за тоалетите, които звездата подбра за посещението си в България. Преди дни тя сподели в Twitter, че смята да носи отново, и отново покупките си от есенните колекции на световните брандове, защото й допадат страшно много. Именно с един от тях, звездата се появи в София.

Първият тоалет, с който звездата пристигна се състоеше от рокля и шал от пролетната колекция на Hermès. Тя ги бе комбинирала с чанта Luis Vuitton, в която носеше верния си приятел - пудела Фози.

На следващия ден Гага бе изненадана от феновете си пред хотела, в който е настанена. За тяхно щастие те успяха да получат автограф и снимка с ултараизвестната дама. За случая тя бе с рокля Louis Vuitton. Яката, чантата и балеринките на звездата бяха от колекцията Yayoi Kusama x Louis Vuitton - “Infinity Dots Collection”. Големите очила на Гага също бяха на Louis Vuitton.

Още снимки можете да видите тук

Вчера Лейди Гага не изневери на ексцентричността си и разгледа лятна София със зимно палто. Звездата веднага си навлече гнева на а природозащитниците от PETA, които апелират да се носят само изкуствени кожи. Гага обаче явно не се впечатлява от протестите им и побърза да потвърди в профила си в Twitter, че дрехата е от истинска кожа и помоли медиите да не забравят да споменат името на дизайнерската марка, когато пишат за нея. В действителност палтото е от ексклузивната есенна колекция на Hermès за предстоящия сезон. С дрехата Гага се сдобила миналата седмица в Чикаго.

Цялостната визия на звездата бе допълнена от винтидж обеци Moschino, слънчеви очила Lanvin и портмоне Louis Vuitton.

Още снимки можете да видите тук