Фолк певицата Мария би всички рекорди. Изпълнителката се обзаведе с най-скъпия телефон в света. Базовите модели започва от 76 000 лири или около 167 хиляди лева. Но новата придобивка на певицата се оценява на близо 200 000 лева, тъй като е с подобрения.

Фолк певицата съвсем скоро ще се перчи с телефон по-скъп и от годежния й пръстен от серията Savelli Black Insane. Безумно скъпия апарат на Мария отново е подарък от гаджето й Християн Гущеров, пишат от hotarena.net, цитирайки „Всеки ден“.

При това телефонът все още не е пуснат в производство, а официалното му представяне ще бъде в Париж, чак другия месец. Избрани милионери от цял свят обаче вече дават заявките си, а сред тях е и фолк дивата.

Освен че ще може да се похвали с най-скъпия телефон в света, певицата ще се радва и на факта, че е единствената жена у нас, притежаваща подобно бижу. Моделът е с 18-каратов златен корпус, обвит с кожата на игуана и декориран с малки диаманти. Други два модела са с по-ниски цени и са с кожа на син щраус и алигатор.

Четете още: Световноизвестен топмодел в новия клип на Мария

Самата изпълнителка се похвали с новата си придобивка. На профила си в социалната мрежа тя сподели фото на новата си играчка и призна, че няма търпение да го получи.