Автор
Woman.bg

Световноизвестен топмодел в новия клип на Мария

Фолк певицата Мария тотално закопа всичките си колежки. Певицата се уреди със световен топмодел в новото си видео „Любими ръце“.

Специално за клипа изпълнителката успя да покани най-известния топ модел сред мъжете. Бразилският манекен Клаудио Авила приел специалната покана на звездата да се снима в новото й видео.

Феновете на Мария останаха със зяпнала уста, когато разбраха. Мистерия остава как певицата е успяла да се уреди с един от най-желаните мъже в света. Почитателите й изпаднаха в истерия при вида на снимките на двамата. Авила пристигнал за снимките в България специално за новото видео на звездата.

Четете още: Мария пак ляга под ножа

Самата Мария отказва да издаде как е успяла да убеди модела да участва, но присъствието му предизвика истински фурор. „Не е истина! Клаудио Авила?!!!!“, пишат шашнати фенки в социалната мрежа. И се чудят на брюнетката.

С новото си видео певицата обаче се кани да покаже коя е най-добрата в поп фолк бранша. Не е тайна, че изпълнителката харчи луди пари за клипове и пиар и към момента може да се похвали с най-добрите клипове у нас. Говори се, че с видеото звездата смята да затвори устите на колежките си, които шушукат, че й време да се откаже от музикалната сцена. Самата Мария обаче изглежда има какво още да предложи на феновете си.

Четете още: Мария пак копира Риана