Автор
Woman.bg

Джей Ло със звезда на Холивудската алея на славата

Латино певицата и актриса Джeнифър Лопес получи в четвъртък 2500-ната звезда на Холивудската алея на славата на церемония в Лос Анджелис, предаде АФП.

43-годишната знаменитост бе удостоена с високата чест за приноса й към музиката и киното.

"Този забележителен момент ми дава сили да работя още по-здраво и да мечтая за по-големи успехи. Надявам се и вие да се чувствате така, както мен и да съм се докоснала поне мъничко до сърцето ви", каза развълнувана Джей Ло, едва сдържайки сълзите си.

Джей Ло получи специална юбилейна звезда с номер 2500!

Звездният живот на латино дивата започва през 90-те години, когато се опитва да пробие като актриса. Придобива известност след участие в сериала „In Living Color”, а после и във филмите „Селена“, „Петзвезден романс“, „Извън контрол“, „Ще танцуваме ли“ и „Сватбеният агент“.

Изглежда обаче, че кариерата й в поп музиката е доста по-успешна. Дженифър успява да продаде около 75 млн. копия на албумите си. От известно време има собствена продуцентска компания, линия облекло и парфюм.

Още през 2011 г. стана ясно, че Лопес ще получи звезда в Алеята на славата, но актрисата имала право сама да избере датата на събитието в 5-годинеш срок.

Четете още: Дженифър и Марк се събраха...

За събитието дивата бе заложила на запомняща се рокля от pre-fall колекцията на Christian Dior. Дрехата се отличава с обемна долна част в прасковен цвят, която красавицата бе съчетала с черни обувки на висок ток на Brian Atwood.

На церемонията присъстваха също американският рапър Питбул и Найджъл Литго, продуцентът на предаването "Американски идол", в чието жури участва Джей Ло.

Гаджето й Каспър Смарт, децата й и родителите й също подкрепиха Дженифър, която сияеше през цялото време от щастие:

Четете още: Дженифър - богинята в синьо