Фърги може да се намира във втория триместър от бременността си, но не спира да залага на типичния си интересен стил на обличане.

38-годишната певица има страхотни попадения в бременния си гардероб, дължащи се на добрия подбор на шалове, асиметрични блузи, туники и жилетки.

Преди седмици тя показа коремчето си на света облечена в тясна рокличка на цветен принт. Всъщност, направи го на два пъти.

Четете още: Гррр... острите нокти на Фърги

Но откакто започна да „бременее сериозно“ се обърна към по-свободните дрехи, които елегантно прикриват наедрялото ѝ коремче. По този начин много елегантно и ненатрапчиво Фърги подсеща, че предстои да посрещне своят дълго чакан наследник.

Четете още: Фърги ще има момче

Последните слухове около кариерата на певицата твърдяха, че в момента тя записва нов албум и подлага тялото си на ненужно изтощение и работа.

Тя обаче побърза да се изкаже по въпроса: „Аз постоянно пиша песни, но нямам никакви планове да записвам солови песни или парчета с Black Eyed Peas.

Бях на турне в продължение на осем години. Мислите ми не са съсредоточени върху това в момента. Този период беше като машина, която продължаваше да се движи без знаци да спре. Най-накрая е време за почивка.“

Фърги и съпругът ѝ Джош Дюхамел очакват първото си дете през септември или октомври.

Четете още: Бременната Фърги създаде червило за благотворителност

А сега нека ви подарим освен информация за стилната и бременна Фърги, така и възможност да спечелите едногодишен абонамент за продуктите на Mustela. Достатъчно е да отговорите на въпросите в играта "Мама знае най-добре!", за да участвате в томболата. Успех на всички!