Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Адриана Лима или Джоан Смолс?

В днешната ни модна битка участват две невероятно сексапилни и красиви дами, които са известни с перфектните си тела и многобройните фотосесии, кампании и снимки за модни списания и модни дизайнери.

Става въпрос за чаровната Адриана Лима и супермоделът Джоан Смолс, които се появиха на светски събития с почти една и съща рокля от есенно-зимната колекция на Riccardo Tisci за Givenchy.

Флорални принтове
, къси кожени якета, пеплум силуети, съблазнителни прозрачни поли, пристегнати с тънък колан плетени блузони - това са само малка част от най-привлекателните елементи в новата колекция, обединени в неподправен и стилен градски микс.

Обръщаме внимание най-вече на роклята с прозрачна долна част, завършваща с интересен, романтичен принт. Тази дреха нямаше как да остане незабелязана от изствените и изискани дами по света.

Четете още: Абсолютен хит: Рокли с дължина около коляното

Смелата героиня на Givenchy се оказа не една, а две!

Адриана Лима демонстрира неустоима визия, изпълнена с романтика, женственост и много свежест на благотворителното събитие CFDA / Vogue Fashion Fund Awards.

Другата великолепна грация, която облече подобна дреха от есенно-зимната колекция за 2013 на Givenchy, бе страхотната Джоан Смолс.

Два супермодела, две визии: Коя обаче повече ви допада и защо? Гласувайте по-долу за вашата фаворитка!!

Адриана Лима

Джоан Смолс