Винтидж модата ни завладя безнадеждно, но не само нас! Кейти от skunkboyblog.com се е влюбила в старите стилове, интерпретирайки ги с нова сила и закачливост.

Терминът винтидж или модерното старо, е тенденция, която винаги си прокрадва път към дамския гардероб, пленявайки най-нежните създания на земята.

Като винтидж мода могат да се определят онези дрехи, обувки, чанти, аксесоари и бижута, които са натрупали доста години в гардероба ви, този на майка ви или баба ви, без да бъдат носени и използвани. Принципът е колкото по-старо, толкова по-добре!

Голяма страст на блогърката Кейти от skunkboyblog.com са старинните, винтидж и ретро дрехи.

Кейти е почитателка на този стил, пречупвайки го през собствените си модни идеи и страхотни оригинални комбинации. Тя може да бъде сигурна, че абсолютно никой няма да повтори нейния стилен подвиг.

В гардероба на Кейти не липсват прозрачните рокли. Тя има невероятен усет към женствеността и чара. Ефирните рокли трябва деликатно да разкриват красотата на женското тяло и младата госпожица се справя успешно с тази „задача“.

Доминират заоблените якички, плисета, дантели, рокли и туники с кройка във формата на буквата „А”.

Червенокосата красавица знае как умело да използва силата на винтидж дрехите. Винтиджът – под каквато и форма да се прояви, е отличен начин да покажеш на другите, че си уникална и обичаш да експериментираш с кройки, цветове и аксесоари.