Дженифър Лопес оглави годишната класация на списание Forbes за 100-те най-влиятелни знаменитости в света и не бихме се учудили ако латината попадне на челно място и следващата година. Тя не се спира за секунда – от тв предавания, през концерти и майчинските си задължения – 43-годишната се е превърнала в мултифункционална машина.

И нека отбележим, че където и да се появи Дженифър винаги съумява да изглежда стилна, модерна и с усмивка на лице.

Дали това се дължи на факта, че децата й (Еми и Макс, 4 г.) са с нея по време на световното турне или на непрестанното присъствие на Каспър Смарт, с който са заедно от близо година, можем само да предполагаме. Но едно сигурно, Джен изглежда прекрасно и сякаш времето е спряло за нея.

Не можем да не отбележим, че макар с небрежен външен вид певицата изглеждаше чудесно

По време на шоуто „Wetten dass…?” преди броени дни в Дюселдорф, Германия, звездата отново демонстрира прекрасно настроение и сексапилен чар, характерен за нея.

Съвършената й визия се състоеше от мрежеста рокля в телесен цвят от resort колекцията на Zuhair Murad за 2013-а, типичната за нея коса в медни нюанси, разделена на път и грим в светли бляскави и меки, леко сияещи сенки, които нежно подчертават чертите на лицето й.

Вижте всички снимки от Resort колекцията на Zuhair Murad за 2013-а ето ТУК!!!

Бившата съдийка в „American Idol” поздрави сърдечно и останалите гости, сред които маестро Карл Лагерфелд, на чието пролетно-лятно ревю певицата присъстваше, Рафаел ван дер Ваарт и прелестната му съпруга Силви и др.

Дженифър Лопес си остава най-интересната, най-копираната и най-успешната жена от латиноамерикански произход в американския шоубизнес.

Джей Ло остави без дъх публиката: