Мента

Цветът мента е навсякъде тази година – изключително модерен в дрехите, той не подминава и ноктите. Ако никога преди не сте се осмелявали да изпробвате подобен нюанс, сега е моментът да го направите.



Пастелно до бледо розово

Тази година актуално е бледо розовото. Изберете за ноктите си този нюанс и няма да сбъркате.



Сребърни искри


Посрещнете пролетта с блясък и малка доза кич. Искрите са най-добрите приятели на момичета, особено върху пръстите на краката и още повече в сребърните нюанси. Изберете дребни или или по-едри искри, но внимавайте да не прекалите с размера им – все пак не сте в гимназията.



Неоново жълто

Кой не обича ярките цветове, особено след тъмната и мрачна зима? Всички нюанси в неоновата гама са актуални този сезон, но безспорно неоновото жълто е номер 1. Нанесете един пласт основа преди нанасянето на жълтия лак, тъй като този цвят, поставен директно върху нокътя, оставя петна.



Шоколад


Повечето хора смятат, че нюансите на кафявото са предимно есенни цветове и действително това е един страхотен цвят за есента. Но той е много подходящ и за пролетта, особено ако е съчетан с ярък, но мек нюанс, който да контрастира на богатото кафяво.