Повечето от нас са гледали завладяващия филм „Тайната” и всеки си има изградена собствена теория доколко показаното е вярно, дали е реално и може ли да се случи и на нас, не само на другите. Ентусиазмът и вдъхновението, които ни обхващат, след като изгледаме филма, често не траят дълго и скептицизмът и рутината ни връщат отново към негативните състояния. Именно тук се отваря място за „Отвъд Закона на привличането”.

Книгата е полезно и практично четиво за всеки, който иска да намери начин да се вдъхновява, четейки за Вселенските закони и виждайки как те работят за другите, и да ги прилага в собствения си живот. Всеки читател, който вече е чел подобен вид литература, е наясно, че успехът се дължи на собствените ни усилия и упоритост, но само когато откриеш насоката и правилните стъпки, които можеш да направиш, времето за реализация е по-кратко и промяната настъпва по-бързо и леко.

Самата книга коментира важни моменти от процеса на искането, допускането и сътворяването, които лесно биха могли да ни убягнат. Стъпка по стъпка, авторът ни въвежда в механизма на привличането, дава ни логично обяснение и доказателства за неговото съществуване. Разбива стереотипите и ни освобождава от остарели и неработещи модели – да си богат е лошо, богатството не може да се постигне от всеки и богатите са нещастни и корумпирани. Цялата тази информация е събрана и представена достъпно, като са включени коментари и мнения на най-известни и утвърдени имена на съвременното духовно общество – психолози, личностни изследователи, мотивационни треньори, духовни съветници. Като приятно потвърждение, на края на книгата са дадени най-интересните и известни последователи на Закона на привличането, имена, които са синоним за просперитет и богатство – Уорън Бъфет, Бил Гейтс, Лакшми Митал и много други.

Специален комплимент за ценителите на хубавата книга е и самото изпълнение и представяне на изданието. Изработена е от качествена хартия, с изискан стил и оформление, с ярки фотографии, в малък джобен формат – удобен за носене и ползване по всяко време.

За автора:

Бренда Барнаби е психолог, изследовател и писател, специалист по въпросите, свързани с умствените способности и ресурси във функциите и значението на мозъчните вълни.

Тя се фокусира основно върху менталната енергия, изследва способностите на индивида в борбата с негативните мисли, провокира стремежа на личността към промяна, към по-пълен и удовлетворителен живот. Бренда Барнаби живее в Западен Съсекс със съпруга си и има две деца.

Име на книгата: "Отвъд Закона за привличането"
Автор: Бренда Барнаби
Издателство: Сребърно звънче