Искате ли да създадете по-щастлива и продуктивна работна среда? Искате ли работното ви място да ви прави по-щастливи? Тогава семинарът „Щастие в офиса“ е за вас.

Отговорът чуйте тази събота, 20 април, от 16:00 ч. в betahaus на улица „Крум Попов” 56-58, когато започва програмата на Дни на щастието 2013. Семинарът е с вход свободен за всеки желаещ, но е препоръчително да се запишете с две имена на office@credobonum.bg

Хората, които обичат работата си, са по-мотивирани, по- ефективни и по-щастливи в живота. Закономерно, „щастливите“ компании са по-печеливши в сравнение с техните „нещастни“ конкуренти. Затова семинарът ни ще акцентира върху значението да инвестираме в щастието от бизнес гледна точка.

Как да построим щастливо работно място и как може щастието да "работи" в офиса ще ни разкажат двама водещи експерти в областта на щастието и работата, гост лектори на семинара "Щастието в офиса". Алекс Кеърулф, известен още като „Директор Щастие“, автор на бестселъра "Happy Hour is 9 to 5". Алекс консултира по темата организации като IBM, Hilton, IKEA и много други. Вторият ни гост е Ник Маркс – основател на награждавания Център за благополучие (Centre for Well-being) и съавтор на Индекс на щастливата планета (Happy Planet Index). Като част от екипа на фондацията nef (the new economics foundation), Ник се стреми да подобри качеството на живот чрез иновативни решения, променяйки всеобщото мислене за икономиката, социалните въпроси и околната среда.

Теоретично всеки знае, че щастието не започва в края на работния ден, но за да сме на практика щастливи през целия ден, понякога имаме нужда от няколко компетентни съвета.

Семинарът Дни на щастието 2013 ще продължи до 18 юни. Инициативите в Пловдив ще стартират на 5 юни. Тук можете да видите програмата на целия семинар.