Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Ашли Тисдейл или Джесика Зор?

„Трайбъл“ е една от ключовите думи в модната индустрия през тази пролет и ако искате да сте в крак с модните тенденции то през горещите месеци заложете именно на дреха с такъв интересен и уникален принт.

Често знаменитостите биват забелязвани с еднакви модели от дизайнерските колекции на известните марки на свои участия и важни събития.

В днешната ни модна битка попаднаха две изключително чаровни и стилни млади дами, които бяха заложили на една и съща рокличка, но в различен цвят на RVN.

27-годишната актрисата Ашли Тисдейл подкрепи своите приятелки Селена Гомес и Ванеса Хъджънс на премиерата на „Spring Breakers” в Холивуд. Но дали не ги засенчи със своята страхотна визия?



Действието на филма се развива в наши дни, а в центъра на сюжета са четири млади колежанки, които решават да оберат заведение за бързо хранене, за да могат да си позволят скъпа почивка в един от най-големите плажни градове в щата Флорида.



Ашли блесна с роклята на RVN в оранжев цвят и буквално всички камери се обърнаха към нея.

Тя я бе комбинирала с черни обувки с отворен пръст и малка дамска чанта.

Косата й бе изправена и с дължина малко под раменете.

* Ашли и Селена

28-годишната актриса Джесика Зор, позната ни най-вече от „Gossip Girl”, предпочете същата дреха за благотворително събитие в Бевърли Хилс.

Джесика играе Ванеса Ейбръмс в хитовия сериал “Клюкарката” и излиза с любимеца на женската публика, колегата й Ед Уестуик.

Екзотичната звезда бе избрала абсолютно същата рокличка, но в синьо.



Роклята й стои прекрасно, подчертавайки перфектната й фигура. А късата прическа придава доза свежест към цялата визия.

Две прекрасни млади дами, една красива рокля, коя е вашата фаворитка? Гласувайте в анкетата ни долу!