Сладураната Ванеса Хъджънс е една от най-усмихнатите и слънчеви момичета на Холивуд.

Тъмнокосата актриса е толкова красива благодарение на разнообразната кръв, която тече в жилите й.

"Чувствам се като миш-маш с фъстъчено масло", споделя сексапилната брюнетка. Хъджънс има ирландска, американска, филипинска, китайска и испанска жилка.

С времето ставаме свидетели как тъмноокото момиченце се превръща в жена. И определено признаваме, че колкото повече пораства, Ванеса Хъджънс става все по-сексапилна и женствена.

На премиерата на „Spring Breakers” в Берлин чаровната Ванеса и другите актриси от филма Селена Гомес и Ашли Бенсън, изглеждаха изключително стилни и красиви.



Всяка със собствен стил и чар, но според нас Ванеса се открои най-много.

Облечена в приказна рокля от пролетно-лятната колекция за 2011-а на Naeem Khan, младата звезда заложи на флорален мотив, много цвят и широка усмивка, с която да плени феновете си и всички фотографи.

По принцип сме свикнали да виждаме актрисата с бохо-шик дрехи и аксесоари, но този път тя изневери на стила си.

Тя бе комбинирала дрехата с великолепни обувки на Christian Louboutin, модел „Lady Max”.

Винено червено червило и силно гримираните очи подчертаваха красотота й, а обеците на Amrapali придаваха перфектен завършек на нежната й визия.



Сексапилната брюнетка бързо става любимка на милиони тийнейджъри и възрастни по света. Критиците са категорични, че външният й вид е ключов за успешната кариери. Трябва да се съгласим, че такава усмивка лесно става любима!

Селена Гомес

Ашли Бенсън