Автор
Woman.bg

На коя й отиват повече: Обувките на Rupert Sanderson

Все по-често започнахме да си мечатем за топлите, горещи пролетно-летни дни, които някакси ни се изплъзват... В неочакване тръпнем да обуем и облечем по-леките и цветни дрехи и аксесоари, които толкова дълго време таихме в гардероба си.

Какво по-хубаво от това да обуем любимите си летни обувки, с които да освежим моментално всеки един тоалет?

Модните тенденции в обувките
за пролет-лято ни впечатлиха с голямото си разнообразие от класни модели, убийствено високи токчета и екстравагантни цветови комбинации.

Голямо разнообразие и като модели и като цветове, подготвящи ни за горещите дни. От новите колекции усетихме романтичен полъх и една позабравена нежност.

Предложенията на Rupert Sanderson за идното лято носят именно тази свежест и закачливост със себе си, която търсим. Те ни смаяха с красив и закачлив дизайн.

В широка цветова гама, новата колекция предлага обувки с различни платформи, височина и материя.

Супер шикозните черни сандали с апликация на птицата какаду в частта на петата са сред фаворитите на звездите.

Два много сходни модела попаднаха върху звездните перфектни крачета на актрисата Фрида Пинто и дизайнерката Виктория Бекъм.

Кой модел повече ви допада? Гласувайте в анкетата ни по-долу!

Различните, ярки цветове в задната част на обувките изглеждат много атрактивни. Тези обувки са подходящи за всички дами, които искат да демонстрират индивидуалност и вкус.

Актрисата Фрида Пинто се бе спряла на модел "Yani" от пролетно-лятната колекция на Rupert Sanderson, съчатавайки обувките с рокля от pre-fall колекцията за 2013-а на модна марка Proenza Schouler

Виктория Бекъм гордо показа новата си придобивка, комбинирайки я с рокля на зелено и тъмно синьо райе от собствената си колекция