Автор
Woman.bg

Ботите на Стела Макартни – хит сред звездите

Стела Макартни е сред най-изявените имена в световната мода, а нейните дрехи и аксесоари сред най-любимите на известните и красиви дами.

С всяка една колекция тя се доказва все повече и повече. Тя е моден дизайнер с мисия, а не просто дъщеря на „Beatles”.

Ето и какво казва 41-годишната Стела за себе си: „Начинът, по който моите родители ми показаха света е от ключово значение за това, което съм в момента. Това, в което са ме учили да вярвам - уважение към животните, разбиране за природата и за това, че ние споделяме тази планета с други същества - винаги е имало огромно влияние върху мен.”

„Когато стана сутрин, първата ми задача е да бъда майка и съпруга, а втората - да бъда дизайнер на дрехи”, изтъква талантливата дизайнерка.

Маккартни продължава професионалния си път с ентусиазъм и всеотдайност, измисляйки стилни и приложими модели като ботите от актуалната й есенно-зимната колекция.

Нека ви припомним, че в края на миналата година Стела Макартни получи два приза на British Fashion Awards 2012 – най-престижното модно събитие на Острова. Дъщерята на легендарния сър Пол Маккартни беше отличена в категориите "Дизайнер на годината" и "Най-добра марка".

Елегантни линии и женствени детайли се сблъскват в този модел боти, по който луднаха много звезди…

Певицата Джеси Джей се бе спряла на черните боти с бяла платформа. Перфектни за по-спортна и едновременно с това елегантна визия, подходящи за всеки един повод.

Наоми Харис пък бе избрала ботите във винено червен цвят за премиерата на „Skyfall” през октомври миналата година в Стокхолм, Швеция.

Като цяло Наоми бе от глава до пети в Стела Макартни. Роклята с акцент в горната част също е от есенно-зимната колекция на модната марка.