Обикновено сме впечатлени от множеството стилни и интересни блогърки, които ежедневно ни затрупват с нови цветни и оригинални снимки на новите си обувки, рокли, грим или друга женска страст. Един малък, но съществено важен процент от блогърското пространство заемат мъжете, които по една или друга причина биват леко пренебрегвани... Но не и от нас!

Признаваме си, че мъжката мода е нещо, за което не мислим всеки ден, надявайки се да срещнем перфектната мъжка визия на улицата, но ако случайно това се случи, то със сигурност е запомнящ се момент!

В крайна сметка не е толкова важно какви дрехи носят мъжете, а как са ги съчетали! Дори обикновените дрехи в мъжката мода ще направят един мъж неотразим, ако той ги носи със стил и настроение.

Мъжката мода се формира на улицата, затова мъжете не биват да се страхуват да експериментират със стила, който виждат на някой минувач.



Особено в големия град мъжете могат да си позволят да носят абсолютно всичко, тъй като няма определен дрескод, който да спазват.

Има толкова много и различни стилове в мъжката мода, което е много удобно, тъй като могат да изберат този, който ще им приляга най-добре.

Светлините на Ню Йорк се оказаха истинско вдъхновение за Джъстин Ливингстън от scoutsixteen.com, който редовно пуска статии, придружени със снимки, на места, които е посетил, какво е правил през деня и с какво е бил облечен.

Ето и някои от неговите съвети към мъжете, които все още се страхуват да експериментират и да покажат своя собствен моден стил:

„Ако има нещо, което жената ще забележи, това са обувките ви. Особено колко чисти са те. Покажете, че сте човек с вкус и ги пазете по-дълго.“



„Последното което сложите, обикновено е първото което се забелязва. Така че обръщайте внимание на детайлите, а не ги претупвайте.“

„Преди да купите една дреха, питайте се дали ще купите дрехата заради марката или защото обичате изпълнението и стила. Запитайте се “Бих ли купил тази дреха, ако нямаше лого на нея?”



„Пазете се от закупуване на нещо, само защото е модерно точно сега. Придържайте се към това, което наистина харесвате. По-добре е да изградите разнообразен гардероб – след това да добавите елементи свързани с модата в момента. Това е съвет, който ще ви спести много пари.

„Небрежно, не трябва да бъде скучно. Раздвижете се с ризи или вземете вдъхновение от тези, които се обличат небрежно по различен начин.“



„Единственият начин наистина да се научите, е да опитате нови неща. Положете усилия да опитате нещо напълно различно от комфортната ви зон.“

Небрежно елегантен, секси и самоуверен – това е мъжът-мечта за много жени, но колко от вас дами са го намерили?

Блог: scoutsixteen.com