Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка, се оплака от нагли хакери, които се опитали да изтрият страницата й: Е, много завист беееее, днес в 9 сутринта са се опитали да ми изтрият фен страницата ми, но неуспешно! Ще гледам кога пак ще опитат! Благодаря на Милен( момчето, което ми помага), че се е погрижил добре относно защитата на страницата ми!”

Явно сега наред е Златка Блек, след като бяха изтрити страниците и профилите на много нейни колежки и фолкзвезди. Венета Райкова вдигна ръце от хакерите, които не оставиха на мира дълго време. Николета Лозанова също пропищя. Анелия пък загуби голямата си страница, която бе присвоена и сега се администрира уж от нейно име. Певицата дори помоли феновете си да я докладват и увери, че ще направи всичко, за да си я върне.

Явно Златка е предполагала, че някой може и да се опита да изтрие страницата й, затова е взела мерки. Моделката се закани да следи дали ще има нови опити, но обеща на многобройните си фенове да не позволи това да се случи, писа HotArena.net.