„Няма да се женя за Благой Иванов! Аз съм много разочарована от България, хората от висшето общество са гадни, повярвали са си, алчни са.

Взех решение да напусна страната. България е красива държава, но има много злоба и неуредици ", откровено заявява Златка Димитрова в предаването на Нова ТВ "Директно Карбовски", пише Агенция БЛИЦ.

Черната Златка споделя още: "Не съм била в нечие легло заради кариерата си, само с Благой съм. Всеки влиятелен мъж винаги иска една хубава жена да мине през леглото му, но при мен удрят на камък. Христо Сираков не ме е свалял. Всеки иска да те прегази и да бъде над тебе. Аз съм Пепеляшка. За мен няма значение, че съм плеймейтка".

За отношенията си с други известни личности тя споделя,че с никого не е във война, а медиите са измислили враждата й с русата Златка.

"Не съм дребнав човек, никога не влизам в конфликти. Както Райкова е индивидуална за себе си, така и Димитрова е една. Тя си има сватбена агенция, мен ме вълнува телевизията и участията.", казва тъмнокосата моделка.