Автор
Woman.bg

Манекенките и техните партньори милионери - I част

Британският вестник "Daily Telegraph" разказва за световноизвестните манекенки и техните партньори милионери.

Клаудия Шифър
се омъжи за милионера Матю Вон, продуцент на филма "Две димящи дула", през 2002 г. на пищна церемония, на която присъстваха знаменитости като Брад Пит и Мадона.



Наоми Кембъл има връзка с руския милиардер Владимир Доронин от 2008 г. Доринин, който натрупал състоянието си от бизнеса с недвижими имоти, е наричан руския Доналд Тръмп благодарение на богатството си от 1,5 милиарда паунда. Така че той разполага с повече от достатъчно средства, за да утолява жаждата на пламенната Наоми за дизайнерски чанти.



След развода си с брокера на недвижими имоти Джъстин Портман, по случайност също милиардер, руската манекенка Наталия Водианова започна връзка с френския милиардер и наследник на луксозната марка LVMH Антоан Арно. Двамата живеят заедно в Париж с трите деца на Водианова.



От връзката на австралийската манекенка Ел Макферсън с френския финансист Арпад Бюсън се родиха двама сина - Арпад Флин и Аурелиъс Сай, и без съмнение издръжка за кокетна сума след раздялата им. Сега Бюсън е сгоден за актрисата Ума Търман.



Германската манекенка Хайди Клум имаше връзка с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе през 2003 г., но двамата се разделиха малко след като тя разбра, че е бременна с първото им дете, припомни БГНЕС. Бриаторе натрупа състоянието си чрез Формула 1, но се твърди, че Клум не е поискала нито цент от него за издръжка на дъщеря им Лени. Тя беше официално осиновена от бившия съпруг на манекенката, певеца Сийл.

Очаквайте продължение...