Автор
Woman.bg

Колкото по-голямо, толкова по-добре: "Oversize" тенденция

Сигурно сте чували за „oversize” тенденцията или иначе казано удобни, с 1-2 или 3 размера по-големи дрехи като палто, пуловер, панталони… Е, този термин навлезе с бясна скорост в света на модата съвсем наскоро и изглежда се настани трайно в гардеробите на всички красиви и стилни дами.

Акцентът в повечето есенно-зимни колекции на модните дизайнери са дрехите със суперразмер, които са стилни и едновременно с това функционални.

Първоначално тази тенденция се наложи из онлайн блоговете, после се пренесе и по модните подиуми и в крайна сметка стана любима и на много известни личности като Мирослава Дума, Миранда Кер, Оливия Палермо, Соланж и много други.

Затова вече не е необходимо да си търсите и купувате дрехи точно по ваша мярка… Просто се престрашете и изберете пуловер или палто с oversize размер.

С такъв тип дрехи ще можете да прикриете някои от несъвършенствата си – ако сте доста слаби, да не изглеждате натрапчиво кльощави, ако сте леко пълни, да не си личи толкова явно.

Сега е моментът да разчупите силуета и да експериментирате. Комбинирайте един едноцветен пуловер с голям размер с дънки по тялото или клин, и боти на висок ток.

Подчинете тенденцията на вашия индивидуален стил и се чувствайте удобно и модерно.

Jil Sander

Гуен Стефани

Oversize дамски чанти