Всяка дама има свой, индивидуален стил и запазена марка. А известните личности години наред се трудят и работят върху създаването на имидж, който да ги различава от другите им „колежки”.

Но трябва да отбележим, че колкото и различен моден вкус да имат звездите, толкова и от време на време те си приличат, избирайки еднакви или много подобни дрехи за свои изяви, модни фотосесии или специални поводи.

Norma Kamali е дизайнерка и дама с иноваторско мислене.

Американската модна дизайнерка отваря първия си бутик през 1968 в Ню Йорк. Нейното име е синоним на „тенденция” и не една, не две а ред известни личности са обличали и продължават да носят нейните дрехи.

„Фара можеше да бъде облечена с каквото и този плакат пак щеше да е успешен. Голям късмет и удоволствие беше за мене, че тя предпочете моя червен бански костюм”, споредли Норма Камали.

Моделите от пролетно-лятната колекция са вдъхновени от 80-те години на миналия век и две от най-стилните певици и дизайнерки си заплюха едно и също облекло.

В клипа към парчето „Goin It” на Дженифър Лопес, латината се появява в тоалет, състоящ се от къс топ с дълги ръкави на Norma Kamali. В ръкавите на дрехата има дупки за палците, по този начин те стоят опънати.

Джей Ло заложи на подобна дреха в сребристо и черно и за парчето си „Dance Again”, където 24- годишният и настоящ възлюбен на дивата изпълнява главна роля в клипа.

Заедно те изпълняват страстни сцени придаващи привързаност и демонстрират колко велика е тяхната любов.

Самата Лопес не скри хвалебствията си по клипа и посъветва всички да слушат текста: “Слушайте песента, тя отразява това, което е в сърцето ми. Има определено послание, което искам да предам на всички.”

Една от любимите ни групи, No Doubt, наскоро се завърна с песента "Settle Down". Парчето е дебютният сингъл от дългоочаквания им нов албум "Push and Shove".

Гуен Стефани и момчетата от "No Doubt" се появиха в Лондон на промоцията на новия им албум преди няколко дни.

Гуен както винаги изглеждаше стилна и изискана със същия топ на Norma Kamali.

Pink с рокля на Norma Kamali: