Обувките, които ще ви покажем днес са наистина уникални.

Те са част от юбилейната колекция на Christian Louboutin, с която дизайнерът отпразнува 20 години на пазара. Токът на тези обувки-бижута е 16 см, а платформата - 6 см. Сандалите са изработени от лак и са изпъстрени с кристали Swarovski.

В мига, в който се появиха на пазара, те се превърнаха в истински хит. Вече забелязахме много световни знаменитости, които подбраха уникалните сандали за незабравим акцент в своя тоалет. Някои от известните дами, като Дженифър Лопес и Тамара Екълстоун, дори са се сдобили с по два чифта от скъпоценните сандали.

Галена пък дебютира обувките и в България, като се появи с тях на свое участие. Както преди време гениалният Лубутен сам призна "Високите токчета са болезнено удоволствие". Дизайнерът сподели, че не се интересува дали жените изпитват болка, когато носят обувките му. Той твърди, че повечето му клиентки имат мазохистичен опит и се борят с болката, ако искат да носят неговите обувки.

Явно неговите творения наистина създават проблеми на почитателките му, тъй като Галена привърши своето представяне боса.