На тазгодишната седмица на модата в Ню Йорк освен фантастичните тоалети дизайнерите не пропуснаха да направят своите предложения и в областта на продуктите за разкрасяване.

Така дизайнерът Prabal Gurung представи необикновен стил на украшение за маникюр, който в предстоящия сезон ще е хит.

Маникюрът изглежда все едно че ноктите са нацапани с кръв. Окончателният вид е от добре поддържан маникюр, като основата е безцветна, бяла или черна и в края на нокътя старателно се добавят капчици кръв от кърваво червен лак за нокти.

The Blonds

Ексцентричният лейбъл не може да изневери на стила си и залага на драматичен, предизвикателен и блестящ маникюр. Ноктите са оцветени в черно и посипани с червени перлички.

Joy Cioci

Има нещо ангелско, макар и с една идея по-натруфено от приличното, в сценичния маникюр на Joy Cioci.

Ruffian

Дизайнът, който брандът представя за сезон Пролет 2013, представлява светла основа със златисти цветя, залепени върху ноктите на безименния пръст и кутрето.

Veda

За шоуто си екипът на Veda са заложили на простотата в маникюра – похват, който винаги печели овации. Минималистичният дизайн на маникюра представлява семпла основа, през която е прекарана тъмна линия.

Kate Spade

Бяло-синьо каре? Одобрено!

Rachel Antonoff

Маникюрът от шоуто на модната къща е жест към близките приятели и семейство на дизайнерката Рейчъл Антоноф, която изписва имената им върху бялата основа на ноктите на моделите.

Tracy Reese

Характерна за бранда е играта с цветове и сладки дизайни. Последен пример за това са ноктите в две тоналности на синьо, както и оранж и жълто.