Поддръжката на безупречен маникюр винаги е било начин да заявиш личния си стил, да вървиш уверено с тенденциите в декоративната козметика, да демонстрираш въображение и внимателна грижа за външния си вид.

Сред звездите има някои силно открояващи се почитателки на ноктите, които си извоюваха и правото да налагат тенденции в маникюра.

И така, нека проследим кои ще са най-мощните трендове в нокти според звездите (и техните стилисти, най-вероятно).

Блясък

Брокатените и блестящи лакове определено правят своето голямо завръщане през тази година.

Златни, сребърни, розови, зелени, бежови, сиви, червени… Имате завидна палитра с брокати, от които можете да черпите вдъхновение за маникюра си.

Френски маникюр

Класика в жанра, въпреки че много дами напоследък твърдят, че френския маникюр е на доизживяване. Но как да отречем, че той е ужасно „адаптивен” и перфектно допълва всяка визия?

Ако искате да разнообразите класическия бял френски маникюр, експериментирайте с различни цветове като златно, розово, зелено, жълто, лилаво…

Червено и корал

Просто и ясно казано – Червено и страстно!!! Холивуд стил от бляскавото минало.

Кораловото е секси и самоуверен тренд, който пленява не толкова с яркостта си, колкото с лятното настроение, което разпръсква наоколо.

Неонови нокти и Nude

Неоновите цветове все още се подвизават под прозвището „супер модерен лак”. Няма как, пролетта е тук, а с нея и всичко пращящо, искрящо и живо.

Nude - това е големият хит сред тенденциите в маникюра за 2011-та. Той пленява с елегантността си и приятната ненатрапчивост, която се вписва брилянтно във всяка визия.