Автор
Woman.bg

Изгониха Кристен Стюарт от продължението на "Снежанка и ловецът"

Колкото и странно да ви звучи, днес стана ясно, че Кристен Стюарт няма да вземе участие в продължението на суперуспешната лента "Снежанка и ловецът".

Още преди първия филм от поредицата да се появи по кината, продуцентите му обявиха пред медиите, че планират да заснемат негово продължение.

Всички медии впериха любопитни очи към компанията Юнивърсъл Пикчърс, след като стана ясно, че Кристен Стюарт и женения режисьор Рупърт Сандърс са имали връзка.

Явно продуцентите не искат да ги съберат отново на снимачната площадка и са решили да премахнат актрисата от филма. Сигурно се чудите как ще си позволят да направят това, след като Кристен изпълняваше главната роля във филма.

От компанията са стигнали до следното решение: те планират да бъде направен филм-продължение, който ще се фокусира единствено върху персонажа на Крис Хемсуърт - Ловецът.

От Юнивърсъл Пикчърс отказват да коментират защо се е стигнало до това решение, но със сигурност може да се каже, че медийния шум около връзката между Кристен Стюарт и Рупърт Сандърс е изиграл решаваща роля.

Медиите зад Океана уточняват, че бъдещата лента с Крис Хемсуърт няма да бъде директна втора част на “Снежанка и ловецът”, но действието й ще се развива в същия свят и дори се смята, че режисьора Рупърт Сандърс може да бъде привлечен от студиото за втори път.